Welkom

GO2IT, op 19 januari 2005 gestart door Jeroen Tip, is een zeer succesvolle dienstverlener die zich richt op 2 kernaspecten  van de IT-dienstverlening. Dat zijn beheer van IT-infrastructuren en het gehele ontwikkelproces van software.

Binnen beide aspecten wordt er gewerkt met de standaarden zoals deze gebruikt worden in de organisatie die gebruik maakt van de service en dienstverlening van GO2IT.

Als wij de leiding hebben in het proces, kiezen wij voor een pragmatische aanpak met bestaande èn “GO2IT-eigen” methodes.

GO2IT heeft brede mogelijkheden om binnen een gehele organisatie aan te sluiten met analisten, ontwikkelaars, organisatie-deskundigen en natuurlijk ook tekstschrijvers en PR & communinatie-specialisten Met behulp van dit team vinden wij aansluiting binnen de gehele organisatie en realiseren daarmee een succesvol resultaat. Anders gezegd: wij kunnen u dus alles uit handen nemen en voor u verzorgen.

Meer informatie nodig? Bel, mail ons of vul het antwoordformulier op deze site in. GO2IT neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

info@go2it.eu
+31 228 755 658
contact formulier

jeroen

(Jeroen Tip, eigenaar GO2IT)