Beheer

Als je zin hebt om ff wat te lezen, leuke materie

Beheermodel

2001 tot nu …. Wat is er veranderd ?

Het gevaar van IT

Onlangs is in Computable een artikel gepubliceerd en vervolgens door vele media overgenomen: “IT-problemen debet aan faillissement V&D”. Via onderstaande link kunt u het artikel lezen:

computable_logo IT-problemen debet aan faillissement V&D

GO2SMS

GO2IT SoftwareEen sms verzenden vanaf een telefoon kan vrijwel iedereen, echter, als u een sms wilt versturen via een website of softwareprogramma, dan wordt de uitdaging al een stuk groter. Vaak bent u dan genoodzaakt naar een grote sms-provider te gaan en of dat wenselijk is?

GO2IT heeft hiertoe een dienst ontwikkeld waarmee berichten verstuurd kunnen worden via een web-interface. Hierbij is het mogelijk om gebruik te maken van GO2IT nummers. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk de door u aangeleverde nummers te gebruiken.

Onze oplossingen zijn zeer scherp geprijsd en bieden diverse mogelijkheden. Meer weten? Neem contact met ons op!

Getagd met ,

Tech for Fun

Technologie voor de lol? Ja! Natuurlijk! Techniek spreekt toch iedereen aan, op welk niveau dan ook. En ja, soms hoge bergen en diepe dalen. Kwestie van doorzetten en kunnen vertrouwen op een betrouwbare partner.

Wat GO2IT voor u kan betekenen: kijk op www.wanderwatch.com. GO2IT  werkt hier zeer proactief aan mee.

Toegepaste technologieën, samengevoegd tot een technologische infrastructuur. Daar staan wij voor!

En waarom doen wij dit? Geef en gun je kinderen vrijheid, zorg wel voor controle en waakzaamheid. Kortom: houd het leuk, en bovenal veilig voor iedereen.

GO2IT werkt mee aan

Het is meer dan een horloge alleen, en ideaal voor kinderen om lekker buiten te kunnen komen!

wanderwatch.com

Natuurlijk op Facebook te vinden.

WebSite voor vaste prijs

U wilt een eigen website per maand, vaste prijs (all inclusive)? Het team van GO2IT realiseert dit voor u voor slechts € 26,50 per maand.

Uw site is binnen enkele werkdagen (na betaling van het eerste termijnbedrag) online en vanzelfsprekend gevuld klaar voor gebruik.

Extra informatie gewenst: neem contact met ons via het contactformulier of bel ons!

De gunstige tarieven vind u hier

Telefoon : +31 228 755 658
E-Mail : info@go2it.eu

Getagd met , , ,

Matrix

Matrix
Een matrix is een moeilijk woord  voor een simpele uitwerking. het is een methode voor het opslaan van data in een vastgelegde structuur. Dit was een al langer bekende methode van opslaan, wat is er dan zo specifiek aan?
Vergelijk het met een simpele x-y grafiek: er wordt een positie bepaald en op die positie worden gegevens opgeslagen.
Met de coördinaten kan er snel naar een specifiek punt worden gegaan in de opslag van deze gegevens en kunnen deze vervolgens worden uitgelezen.
Klassiek gezien zal de opslag van gegevens ook een eigenschap van die gegevens moeten bevatten om deze gegevens te kunnen bewerken.
Getagd met

Nieuwe werken werkt dat wel

Het nieuwe werken, werkt dat wel?

We horen het erg vaak, de term “het nieuwe werken”. Een vraag die we ons hierbij dienen te stellen is of het ècht werkt.

Het antwoord op deze vraag is zowel bevestigend als ontkennend.  We zijn mensen en hebben menselijke interactie nodig om een team te laten functioneren en zodoende tot de beste resultaten te komen.

Tevens hebben we ook rust nodig en een goed gevoel om de vereiste concentratie te hebben om een goed resultaat te kunnen realiseren.

En tot slot, zeker niet onbelangrijk binnen creatieve processen, is afleiding noodzakelijk om de creativiteit te kunnen laten groeien. Een mooi voorbeeld hiervan is o.a. binnen de historische wetenschap terug te vinden. Newton bijvoorbeeld was nooit tot beschrijving van de zwaartekracht gekomen, als hij niet onder een boom had gezeten. Of denk aan Einstein, die zijn theorie kon uitdenken, juist door er nièt aan te denken.

Voor beide wetenschappers geldt: als ze hun briljante ideeën niet hadden kunnen delen met anderen, was hun verworven kennis nooit de wereld in gegaan. Mogelijkerwijs zouden wij dan nu nog steeds denken dat de aarde plat is, om maar een voorbeeld te noemen.

Getagd met , , ,

MySQL weetje

MySQL is  een goed alternatief voor de duurdere databases. Wel zijn er bij het gebruik ervan essentiële punten waarop gelet dient te worden. Als deze punten niet goed worden ingericht, zal bij het ontwikkelen en gebruik van de database door één gebruiker geen probleem ontstaan. Gaan er echter meerdere gebruikers met de database werken, dan is de kans op het ontstaan van ellende groot.

Daarom is het van groot belang om op voorhand te specificeren wat het te verwachten gebruik van de database is en de gewenste opslagmethode van de tabellen (MyISAM, InoDB, etc) en zet deze bij de inrichting van de database als default.

Het voorkomt een heleboel narigheid en verbetert het resultaat  van de oplossing.

Tip: op internet zijn de keuzes het best te vinden bij de community van MySQL.

Getagd met , , , ,
Top