Uw website

Uw website

GO2IT Web

Dit is tegenwoordig uw gezicht naar buiten. Vroeger was dat de etalage van een winkel of een bedrijfspand op een A-locatie met kunst, design-inrichting, noem het maar op!

Tegenwoordig is uw website vrijwel altijd het eerste dat uw toekomstige klant of relatie zal zien.

Daarom is het van belang dat een website past bij uw filosofie en de wijze waarop u op de markt opereert. Het dient dan ook aantrekkelijk te zijn voor bezoekers om terug te keren op uw website.

Waar dient een goede website aan te voldoen? Overzichtelijke indeling, makkelijk te vinden onderwerpen, zinvol en relevant nieuws dat bijdraagt aan de belevenis van de bezoeker zijn kernpunten om bezoekers terug te laten keren op uw site.

Participatie van bezoekers is van belang. Denk hierbij aan een “like” op Facebook, Twitter of het schrijven van een recensie over de producten of werkzaamheden van uw organisatie.

GO2IT zorgt, tegen een vaste prijs, voor een basis website, waarmee u goed van start kunt en welke gericht is op uw organisatie.

De inhoud (“content”) kunt u op eenvoudige wijze zelf beheren, doordat GO2IT als basis voor de websites het populaire WordPress gebruikt.

Vanzelfsprekend kan GO2IT u adviseren en begeleiden bij het invullen en onderhouden van de website.

Ook door het uitgebreide partnernetwerk van GO2IT zijn we in staat zeer ervaren specialisten in te zetten, die u kunnen helpen met het positioneren van uw website op het gebied van marketingstrategieën.

Een aantal voordelen van de GO2IT basis-site:

  • Snelle realisatie, binnen 48 uur online
  • Technisch platform met zeer ruime ervaring, bewezen stabiel en betrouwbaar
  • Korte lijnen tussen verschillende disciplines
  • Meedenkend naar extra potentie, door middel van bredere marketingmogelijkheden
  • Vaste prijs standaard website (€ 812,95 excl. BTW)
  • Responsive, dus goed leesbaar op PC, tablet en gsm

Informeer gerust vrijblijvend wat wij voor u kunnen betekenen

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]